1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

چرا عقربه ساعت‌ها ساعتگرد می‌چرخد؟ (2)

چرا عقربه ساعت‌ها ساعتگرد می‌چرخد؟

ساعت,ساعت آفتابی,ساخت ساعت آفتابی

ساعت آفتابی یکی از اولین ساعت‌های مورد استفاده بشر بوده است

چرا عقربه ساعت‌ها ساعتگرد می‌چرخد؟
ساعت آفتابی یکی از اولین ساعت‌های مورد استفاده بشر به معنی واقعی آن بود؛ یعنی به جای اندازه گیری یک بازه زمانی مثل ساعت شنی یا آبی می‌توانست به هر لحظه روزه یک زمان نسبتاً مطلق ، نسبت بدهد و از این نظر، می‌توان آن را پدر ساعت‌های امروزی به حساب آورد.

این ساعت نخستین بار در عرض‌های میانی نیمکره شمالی که محل بیشتر تمدن‌های باستان بود ابداع و به کار گرفته شد. در این عرض‌ها، خورشید همواره از جنوب می‌آید و بنابراین با توجه به حرکت شرق به غرب آن ، سایه یک شاخص در طول روز، یک سیر ساعتگرد را می‌پیماید. به نظر می‌رسد دلیل انتخاب جهتی که در حال حاضر به آن ساعتگرد می‌گوییم ، به‌عنوان جهت استاندارد حرکت عقربه‌های ساعت نیز همین باشد. در واقع ، اگر تمدن‌های بشری سازنده تاریخ در نیمکره جنوبی بودند، به احتمال زیاد الان عقربه‌ها برعکس می‌چرخیدند.

چربی های اضافی را در خواب بسوزانید! (2)

چربی های اضافی را در خواب بسوزانید!

چربی های اضافی را در خواب بسوزانید!

برای اینکه بتوانید در هنگام استراحت هم چربی های اضافی خود را بسوزانید باید سرعت سوخت و ساز (متابولیک) بدن خود را افزایش دهید.

بهترین راه برای رسیدن به این هدف افزایش جرم عضله در بدن است. برای افزایش عضله در بدن خود لازم نیست حتماً تمرینات شدید بدنسازی را انجام دهید. کافیست تمرینات ایست ورزی را انجام دهید. یعنی در گروه های مختلف عضلانی را به مدت چند ثانیه منقبض کنید و سپس چند ثانیه استراحت کنید و این کار را باید حداقل ۳ــ۴ بار در هفته انجام دهید.

1) تمریناتی که از چندین گروه عضلانی استفاده می کنند انجام دهید.


نرمش ها و تمرینات ورزشی که از چندین گروه عضلانی استفاده می کنند تأثیر بیشتری بر سوخت و ساز بدن شما دارند. در هنگام ورزش حتماً این نوع تمرینات را در فعالیتهای خود جای دهید. از تمریناتی که چندین گروه عضلانی را درگیر می کنند می توان به اسکات (نشستن و پا شدن با وزنه یا بدون وزنه) پرس سینه، دوی سرعت و ... اشاره کرد.

2) تمرینات مقوی قلب را انجام دهید.


هر چه نرمش هایی را که سب قوی شدن قلب شماست بیشتر انجام دهید راحتتر فعالیت می کنید و در عین حال افزایش قدرت قلب شما سبب بالا رفتن سرعت سوخت و ساز بدن شما می شود.

3) از انجام تمرینات استقامتی شدید پرهیز کنید.


تمرینات استقامتی طولانی مدت سبب کوچکتر شدن عضلات شما می شوند. و عضلات کوچکتر به معنای متابولیسم کندتر است. به خاطر داشته باشید عضله بزرگتر و قوی تر سرعت سوخت و ساز را افزایش می دهد.

4) عضلات احتیاج به استراحت دارند.


اگر تمرینات قدرتی و قلبی انجام می دهید به خاطر داشته باشید به عضلات خود فرصت بازیابی و بهبودی بدهید مثلاً می توانید در برنامه خود یک روز ورزش کنید و یک روز استراحت و در روزهای ورزشی یک روز را به تمرینات قدرتی اختصاص دهید و یک روز را به تمرینات قلبی.

آشنایی با صنعت شیشه سازی (2)

آشنایی با صنعت شیشه سازی

شیشه,صنعت شیشه سازی,مراحل ساخت شیشه

آشنایی با صنعت شیشه سازی
شیشه‌های معمولی که در زندگی روزمره بکار می‌روند، عمدتا شامل سیـلیس ، کربنات کلسیم (یا آهک) و کربنات سدیم و زغال کک است ( گاهی از فلدسپار و دولومیت نیز استفاده می‌شود). معمولا این مواد را به صورت پودر یا دانه‌هایی به قطر ۰٫۲ تا ۲ سانتی‌متر ، مصرف می‌کنند. البته برای تهیه شیشه‌های مرغوب و کریستال ، از سیلیس تقریبا خالص (کوارتز) استفاده می‌شود. در شیشه‌های معمولی حدود ½ درصد آلومین و ۰٫۰۸ درصد اکسید آهن III نیز وجود دارد.


تاریخچه صنعت شیشه‌سازی
صنعت شیشه‌سازی ، در ایران سابقه بسیار طولانی دارد که به حدود پیش از ۲۰۰۰ قبل از میلاد می‌رسد. کشف یک ظرف شیشه‌ای زرد رنگ صدفی با زینتی شبیه به خطوط شکسته موج‌دار که در یکی از قبرستانهای لرستان پیدا شده ، یک گردن‌بند شیشه‌ای حاوی دانه‌های آبی رنگ متعلق به ۲۲۵۰ سال پیش از میلاد ، در ناحیه شمال غربی ایران و قطعات شیشه‌ای مایل به سبز که در کاوشهای باستان شناسی لرستان ، شوش و حسنلو بدست آمده است، نشان دهنده سابقه تاریخی صنعت شیشه‌سازی در ایران است. 


سیر تحولی و رشد صنعت شیشه‌سازی
کشف بطریهای گردن دراز که دهانه آن با نقره مسدود شده بود در قرن ۱۲ میلادی ، قالبهای ساخت وسایل شیشه‌ای در نیشابور ، نشان دهنده شتاب بیشتر صنعت شیشه‌گری در اوایل رواج اسلام در ایران است که به‌تدریج با رونق صنعت شیشه‌سازی در ایتالیا ، راه زوال را در پیش گرفت که تا قرن هفدهم میلادی ادامه یافت. از آن پس ، رونق و بازسازی این صنعت دوباره شروع شد و به مدد مهارت ایرانیان در رنگ آمیزی شیشه ، شتاب چشمگیری پیدا کرد. از آن جمله ، می‌توان ساختن انواع محصولات مختلف شیشه‌ای از ابریق گرفته تا گلدان ، بطری و … در شیراز ، اصفهان و قم در قرنهای دوازدهم و هجدهم میلادی را برشمرد. اما از آن زمان به بعد ، بی‌لیاقتی و غفلت دولمتردان وقت باعث شد صنعت شیشه‌سازی در ایران افت کند. 


مراحل مختلف تهیه شیشه
- تهیه مواد اولیه و تبدیل آنها به پودر با دانه‌بندی بین ۰٫۱ تا ۲ میلی‌متر
- توزین هر یک از مواد اولیه به نسبتهای مورد نظر و مخلوط کردن آنها همراه با ۴ تا ۵ درصد آب و انتقال مخلوط به کوره
- ذوب کردن مخلوط در کوره و تهیه خمیر شیشه
- بی‌رنگ کردن خمیر شیشه و خارج کردن گازها
- تبدیل به فرآورده‌های مورد نیاز بازار و صنایع
- نپختن شیشه ( قرار دادن شیشه داغ در کوره‌هایی که دمای کمی دارد، برای کاهش شکنندگی شیشه)
- فرآورده‌های مختلف شیشه‌ای


در حال حاضر ، صنایع شیشه‌سازی عمدتا در پنج شاخه اصلی مصرف در ایران فعالیت دارند:
- ساختمان سازی
- صنایع غذایی
- تهیه لوازم خانگی
- صنایع خودرو سازی
- صنایع دارو سازی و آزمایشگاه

انواع مهم فراورده‌های شیشه‌ای

شیشه جام
این نوع شیشه ، برای مصرف در پنجره ، قاب عکس و غیره تهیه می‌شود و دارای سطح کاملا صاف است. در مرحله تولید با عبور خمیر شیشه بین دو غلطک صاف افقی ، عمودی و یا عبور از روی قلع مذاب به دستگاه برش و کوره پخت هدایت می‌شود.


انواع بطری
برای تهیه بطری ، خمیر شیشه را از بالای ماشین قالب‌زنی توسط قیچی مخصوص به صورت لقمه‌هایی در آورده ، به قسمت قالب‌زنی وارد می‌کنند و از پایین ، هوا در آن می‌دمند تا شکل مطلوب به خود بگیرد. برای تهیه انواع لیوان ، استکان ، لوله چراغ نفتی و فانوس ، مانند تهیه بطری عمل می‌شود، ولی بجای دمیدن هوا ، از قالب ویژه استفاده می‌شود. 


شیشه‌های ایمنی بدون تلق
این نوع شیشه‌ها برای ویترینها و شیشه‌های عقب و کناری خودرو تهیه می‌شوند. پس از مراحل برش و شکل‌دهی ، در پرسهای مخصوص ، آنها را در کوره الکتریکی تا °۶۵۰C گرم کرده ، بطور ناگهانی سرد می‌کنند تا بر اثر تبلور جزئی ، بر مقاومت آنها افزوده می‌شود. 


شیشه ضد گلوله
این نوع شیشه شامل چهار لایه ۶ میلی‌متری و دو لایه تلق ضخیم است. در هر مورد ، ابتدا از طریق وصل کردن به خلاء ، هوای بین لایه‌‌ها را خارج کرده ، ضخامت شیشه و تلق را به هم می‌چسبانند و بعد تحت فشار ۱۳ اتمسفر در دمای °۱۲۰C ، به مدت سه ساعت نگه می‌دارند تا لایه‌ها کاملا به همدیگر بچسبند. 


الیاف شیشه‌ای
این نوع الیاف، با عبور خمیر شیشه از منافذ باریک یک قسمت غربال مانند ، تهیه می‌شوند. از این نوع الیاف ، در تهیه پارچه ، پتو و لحاف و عایق‌بندی دستگاه‌های حرارتی و برودتی و عایق الکتریکی ، صحافی و غیره استفاده می‌شود. 


شیشه‌های مخصوص
شیشه‌های نشکن
این نوع شیشه‌ها دارای ضریب انبساط بسیار کم‌اند و در مقابل تغییر ناگهانی دما یا ضربه ، مقاومت زیادی دارند. از این رو ، از آنها برای تهیه ظروف و وسایل آزمایشگاهی و اخیرا ظروف آشپزخانه استفاده می‌شود.برای تهیه این نوع شیشه‌ها ، به جای Na2O و CaO از Zr2O3 ، Al2O3 و B2O3 استفاده می‌کنند که به نام شیشه‌های پیرکس ، ینا و کیماکس شهرت دارند. 


شیشه‌های بلور
این نوع شیشه‌ها بسیار ظریف و مشابه به کریستال‌اند. اما سنگین و صدا دهندگی کریستال را ندارند و خاصیت شکست نور در آنها کمتر است. دارای ۷۵ درصد سیلیس ، ۱۸ درصد و ۷ درصد Cao اند. 


شیشه‌های سرب‌دار
این نوع شیشه‌ها از شیشه‌های معمولی شفافتر و سنگی‌ترند و ضریب شکست بالاتری دارند و دارای سه نوع‌اند:
کریستال:که بسیار شفاف ، سنگین ، صدادار و قابل تراش است و نور را در خود می‌شکند و طیف رنگی می‌دهد. از این رو ، در تهیه گلدان ، لوستر و … بکار می‌رود. دارای ۵۳ درصد سیلیس ، ۱۱ درصد و ۳۵ درصد Pbo است.


اشتراس:که سنگ نو نیز نامیده می‌شود و از آن ،‌ جواهرات مصنوعی درست می‌کنند. دارای ۴۰ درصد سیلیس ۷ درصد و ۵۲ درصد Pbo است.
فلینت:که در تهیه عدسی دوربینهای عکاسی و اسباب دقیق فیزیکی بکار می‌رود. دارای ۲۰ تا ۵۴ درصد سیلیس ، ۵ تا ۱۲ درصد و ۳۴ تا ۸۰ درصد سرب است.


شیشه ضد پرتوها
این نوع شیشه ، شامل یک قسمت و چهار قسمت pbo است، به مقدار قابل توجهی پرتوهای ایکس و پرتوهای رادیواکتیو را جذب کرده ، جلوی اثرات زیان‌بار آنها را می‌گیرد. 


شیشه جاذب نوترون
این نوع شیشه‌ها با افزایش اکسید کادمیم ( CdO ) به شیشه معمولی تهیه می‌شوند و به‌عنوان حفاظ در مقابل تابشهای نوترونی ، بویژه در ارتباط با راکتورهای اتمی کاربرد دارند. 


شیشه شفاف در مقابل IR
این نوع شیشه با اضافه کردن مقدار زیادی آلومین Al2O3 به شیشه معمولی حاصل می‌شود و در دستگاههای طیف نمایی و طیف نگاری IR مورد استفاده قرار می‌گیرند. 


شیشه ضد اسید فلوئوریدریک
می‌دانیم که بعضی مواد شیمیایی مانند HF بر شیشه اثر می‌کنند. این تاثیر در واقع به واکنش سیلیسی موجود در شیشه با فلوئورید هیدروژن است که تولید اسید می‌کند. از این خاصیت در حکاکی و نقاشی روی شیشه استفاده می‌شود. اگر مقدار کافی فسفات آلومینیم که ساختار سیلیکات آلومینیم را دارد، در ساختار شیشه وارد شود، شیشه بدست آمده ، مقاومت قابل توجهی در برابر HF از خود نشان می‌دهد. علت این است که HF بر فسفات آلومینیم اثر ندارد.


شیشه‌های رنگی
برای برخی مصارف ویژه ، تهیه شیشه‌های رنگی ضرورت دارد. برای این کار ، عمدتا از اکسید فلزات استفاده می‌شود. برای مات یا شیری کردن شیشه ، فلوئوریت کلسیم ، کریولیت ، اکسید آنتیموان (III) ، فسفات کلسیم ، سولفات کلسیم و دی‌اکسید قلع استفاده می شود، زیرا این مواد ، رسوبهای کلوئیدی در خمیر شیشه تولید می کنند که پس از سرد شدن ، سبب شیری شدن آن می‌شوند.

دانستنیهای جالب دربارۀ بستنی (2)

دانستنیهای جالب دربارۀ بستنی

بستنی,انواع بستنی,دانستنیهای جالب

دانستنیهای جالب دربارۀ بستنی
1- چرا خوردن بستنی رابه اعتیاد به مواد مخدر تشبیه می کنند ؟
با گذشت زمان ، بدن معتادان نسبت به مواد مخدر نوعی سازگاری نشان می دهد و آنها را  مجبور به استفاده از دُزهای بالاتر می کند اما متأسفانه این کار کمکی به لذت بخشی بیشتر مواد نمی کند. یک مطالعه نشان داده ، که این امر دربارۀ بستنی نیز صادق است. محققان در این مطالعه یک گروه از نوجوانان که به طور منظم بستنی می خوردند و گروه دیگری که چندان این محصول را مصرف نمی کردند را زیر نظر گرفتند .مرکز پاداش در مغز بستنی دوست ها حساسیت خود را نسبت  انواع بستنی از دست داده بود.

2- آیا بستنی های رژیمی  سالم تر از بستنی های معمولی هستند؟
میزان چربی در بستنی رژیمی حداقل 50٪ کمتر و میزان کالری آن 33 ٪ کمتر از بستنی های معمولی ست، اما این باعث نمی شود که آن را سالم تر بدانیم  و به آن معنا نیست که شما می توانید مقدار بیشتری از آن بخورید. حتی بستنی رژیمی بیش از حد چربی دارد. سعی کنید حداقل با مقایسۀ برچسب های تغذیه  گزینۀ کم چرب تررا انتخاب کنید. فقط اندازۀ نصف یک فنجان بستنی بریزید و برای لذت بخشی بیشتر آن را آهسته بخورید.


3- چرا خوردن بستنی موجب سر درد می شود؟
متأسفانه چیزی به این خوشمزگی  باعث درد تیزی در سر میشود. "سردرد یخی"  یا "انجماد مغز" زمانی اتفاق می افتد که چیزی سرد با  سقف گرم دهان برخورد کند. این کارعملکرد اعصابی که میزان جریان خون را به سر کنترل می کنند به هم می ریزد واعصاب باعث تورم رگهای خونی می شوند و درد ایجاد می شود .شما با آهسته خوردن مواد سرد  می توانید از این سردرد جلوگیری کنید.


4- چرا سطح برخی بستنی ها  یخ می بندد؟
نوسان درجه حرارت، شایع ترین علت ایجاد لایه ای از یخ روی بستنی ست، پس بستنی خود را زیاد خارج از فریزر نگه ندارید . هنگامی که بلورهای کوچکی در بستنی ذوب و دوباره سرد می شوند ، به توده های یخی  تبدیل می شوند. دمای  فریزر خود را بین منفی 5 تا 0 درجۀ فارنهایت تنظیم کنید و بستنی را به جای در فریزر در قسمتهای اصلی آن نگه دارید.


5- چرا شما برای درست کردن بستنی خانگی باید از نمک استفاده کنید؟
یخ و سنگ نمک، دو ماده ای هستند که مخلوط خامۀ شما برای منجمد شدن به آنها نیازدارد. سنگ نمک نقطۀ انجماد یخ را کاهش می دهد، دمای مخلوط یخ و سنگ نمک زیر نقطه انجماد آب است.


6- چرا بستنی در روزهای گرم همراه با وزش  باد سریعتر آب می شود؟
این سرعت در ذوب شدن کاملاً منطقی ست، زیرا در این شرایط آب و هوایی ، بستنی سرد گرمای هوا را به خود می کشد . همچنین  بستنی در آب و هوای مرطوب نیز سریعتر ذوب می شود.


7- تفاوت میان بستنی یخی و بستنی چیست؟
بستنی یخی با شربت های میوه ها درست می شود واغلب برای از بین بردن مزۀ غذاها در دهان بین وعده ها سرو می شود . افرادی که مشکل هضم  لاکتوز دارند با خیال راحت می توانند ازاین خوراکی که هیچ مادۀ لبنی در ساخت آن استفاده نشده است صرف کنند.البته  شربت ها گاهی  شامل شیر، تخم مرغ یا ژلاتین هستند. گیاهخواران یا افرادی که هر محصول حیوانی را نمی خورند ، می توانند بستنی را با کرۀ بادام زمینی، شیر بادام، شیر نارگیل ودیگر مواد جایگزین فراورده های لبنی درست کنند.

چرا تصویرتان در عکس و در آینه با هم تفاوت دارند!؟ (2)

چرا تصویرتان در عکس و در آینه با هم تفاوت دارند!؟

تصویر,علت تفاوت تصویر در عکس و آینه,اطلاعات عمومی

چرا تصویرتان در عکس و در آینه با هم تفاوت دارند!؟
دیروز صبح خیلی خوب به نظر می‌رسیدید. دیشب قبل از اینکه بیرون بروید، کاملاً مطمئن بودید که ظاهرتان عالی شده است. پس این ظاهر درب و داغانی که در عکسی که دوستانتان از شما گرفته متعلق به چه کسی است؟
تصویر شما در آینه با آنچه که در عکس‌ها می‌بینید متفاوت است. تصویر اولی بیشتر وقت‌ها قابل کنترل، قابل پیش‌بینی و اصلاح پذیر است اما دومی منبع بی‌انتهایی از شگفتی‌های زننده‌ است.


اما چرا این تفاوت وجود دارد؟ پاسخ آن پیچیده است اما می‌توان آن را اینطور بیان کرد: چشم‌های شما، مغزتان، آینه‌تان و دوربینتان همه دست به دست هم داده‌اند تا تصویر بدن شما را خراب کنند.


مقصر دوربین است
دوربین حداقل ۵ کیلو به وزنتان اضافه می‌کند! بااینکه این افکت در ابتدا برای تصاویر تلویزیونی گفته می‌شد، مخصوصاً افکت تحریفی مربوط به انحنای محدب تلویزیون‌های قدیمی، برای مردم عادی هم به نظر صدق می‌کند، گاهی در عکس و گاهی حتی در ویدئو.
سنسورهای دوربین‌ها همان فوتون‌هایی که چشم‌هایمان جذب می‌کند را جذب می‌کنند اما آنها این کار را از طریق یک لنز پیچیده انجام می‌دهند که می‌تواند ظاهر شما را تغییر دهد. بیشتر دوربین‌ها، از معمولی‌ترین آنها تا پیشرفته‌ترینشان، لنزهایی دارند که قدرت باز کردن، جمع کردن و کوچک و بزرگ کردن صحنه را دارا هستند. لنز بسیار عجیب عمل می‌کند و تکنیک‌هایی برای زشت کردن شما به کار می‌گیرد.


لنز با زاویه باز همانطور که از اسمش پیداست، عکسی را شکار می‌کند که در زاویه پهناوری گسترده شده است. میدان دید در یک عکس زاویه باز پهناور است--بازتر از چشم‌های خودتان. برای برطرف کردن این، بعضی لنزها چیزی به نام افکت فیش‌‌آی ایجاد می‌کنند که می‌تواند چیزهایی که در وسط تصویر هستند را حجیم‌تر کرده و بیرونی‌ها را می‌کشد. این مسئله فوراً قابل شناسایی است و اضطراب زیادی ایجاد نخواهد کرد.

اما لنزهای باز افکت ظریف‌تری هم دارند که زاویه باز نامیده می‌شود: ازآنجاکه میدان دید شدیداً باز است، اشیاء نزدیک به دوربین بزرگ به نظر می‌رسند، درحالیکه اشیائی که فقط کمی دورتر هستند، به نظر خیلی کوچک می‌رسند.
لنزهای Tele هم معمولاً صاف‌کننده‌ترین‌ها هستند و بنظر می‌رسد که شیء صاف شده است و عرض مهمترین اجزای صورتتان مثل بینی یا سینه‌هایتان کمی فشرده می‌شود. پس قبل از اینکه گول تبلیغات فروشنده‌های لنز و دوربین را بخورید بهتر است کمی بیشتر فکر کنید.

تصویر,علت تفاوت تصویر در عکس و آینه,اطلاعات عمومی

تغییر شکل لنز تنها راهی نیست که دوربین می‌تواند ظاهر شما را خراب کند. فلش هم شدیداً اشیاء را نورانی می‌کند و چهره‌های عالی را به تصاویری صاف، بی‌سایه و وحشتناک تبدیل می‌کند. چه این افکت‌ها آزاردهنده باشند یا به نفع خودتان از آنها استفاده کنید، به این معنا هستند که آنچه در عکس‌ها می‌بینید، با آنچه که در آینه از خودتان می‌بینید متفاوت است.


آینه مقصر است
نمی‌خواهیم بگوییم که تنها دروغگو دوربین است چون آینه هم به همان اندازه مقصر است. یکی از دلایل آن هم این است که تصویرتان را بر هم می‌زند. آن چیزی که شما از خودتان می‌بینید، دقیقاً متضاد چیزی است که به نظر دیگران می‌آیید. این یک برعکس‌سازی چشمی است و وقتی آن را می‌بینید اذیتتان نمی‌کند اما تصویر بدنی ایجاد می‌کند که ذاتاً اشتباه است.


مهمتر از هر چیز، مشکل پرسپکتیو (چشم‌انداز) است، آدمها نزدیک به آینه می‌ایستند اما خود کاملشان را می‌بینند. این پرسپکتیو معقولی ایجاد می‌کند اما خیلی خاص است: این چشم‌انداز فردی است که نزدیکتان ایستاده است، چشم‌ها نسبتاً به سرتان نزدیک‌تر از پاهایتان هستند. این چشم‌انداز فردی است که با او صحبت می‌کنید نه یک عکاس. طور دیگری که از یک متری به نظر می‌رسید به این معنی نیست که از ۱۵ متری هم همانطور به نظر می‌رسید.

مقصر خودتان هستید
فیزیک لنزها و آینه‌ها راهکارهایی برای مشکلات خاص ارائه می‌دهد. اما این توضیحات، مرموز بودنِ مرتبط‌تری درمورد عکاسی را نشان نمی‌دهد. حس غیرطبیعی بودن دارد. حسی است که چیزی در آن تصویر خودتان در عکس بی‌اندازه متفاوت از تصویرتان در آینه است.
 به عمل نگاه کردن در آینه فکر کنید. به طرز شگفت‌آوری محدود است. خیلی وقت‌ها دوست دارید می‌توانستید پشت سرتان را ببینید اما نمی‌توانید. برای خودتان ژست می‌گیرید تا بتوانید جذاب‌ترین ظاهر خودتان را پیدا کنید. چربی‌هایتان را زیر لباس‌ها پنهان می‌کنید و با یک چرخش یا خم کردن سر، یک ویژگی صورتتان که دوست ندارید را از دید پنهان می‌کنید.


بقیه آدمها، ازجمله عکاسان، این نسخه از شما را نمی‌بینند. آنها نسخه‌ای از شما را می‌بینند که اصلاً نمی‌شناسید و بسیار برایتان بیگانه است. مثل همان تنفری است که افراد از صدای ضبط‌شده خودشان دارند چون می‌دانیم که آن لحن خارجی احمقانه‌ای که می‌شنویم همانی است که دیگران از ما می‌شنوند. در عکس‌ها هم ما خود را در حالت‌ها و حرکت‌های مختلف می‌بینیم. ممکن است لنز دوربین شکل شما را تغییر دهد اما این عکس‌های ناراحت‌کننده نسبت به آنچه که در اینه از خودتان مشاهده می‌کنید، به واقعیت نزدیک‌تر هستند.