تمامی پیشنهادات
ورود کاربران
آمار بازدید کنندگان
بازديد روز گذشته :15
بازديد اين هفته :35
بازديد اين ماه :194
مجموع آمار بازديد ها :79994
درحال حاضر 16 میهمان و هیچ یک از اعضاء آنلاین می باشد.
تعداد اعضا
تعداد اعضای ویژه : 70
فناوری و رایانه 244و246 (2)
- توضیحات
- دسته: آموزش و ترفند رایانه و تلفن همراه
- نمایش از 23 مرداد 1394
- نوشته شده توسط رسول رحیمی
- بازدید: 752
لیست برترین و محبوبترین سرویس دهندگان اینترنت
- توضیحات
- دسته: آموزش و ترفند رایانه و تلفن همراه
- نمایش از 28 خرداد 1394
- نوشته شده توسط مهدی ملکی
- بازدید: 804
لیست برترین و محبوبترین سرویس دهندگان اینترنت به گزارش تکناز به نقل از مهر، مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت با راه اندازی شبکه سنجش سرعت و کیفیت اینترنت به نشانی http://ist.matma.ir ، امکانی برای کاربران به وجود آورده است که آنها بتوانند با استفاده از این نرم افزار، سرویس دهنده اینترنتی خود را تست و ارزیابی کنند و از کیفیت ارتباط اینترنتی خود مطلع شوند.
این مرکز با استفاده از نتایج تست کیفیت و سرعت اینترنت توسط کاربران، برترین سرویس دهندگان اینترنت را در خردادماه براساس نوع سرویسی که ارائه می دهند اعلام کرده است.
برترین سرویس دهندگان ADSL کدامند
مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت – متما- در خردادماه امسال سرویس دهندگان اینترنت را براساس ارائه سرویس GPRS، اینترنت وایمکس، اینترنت 3G ، اینترنت لیزلاین (اینترنت تجاری) ، اینترنت دایل آپ و ADSL بررسی و ارزیابی کرده است.
در بخش اینترنت پرسرعت با تکنولوژی ADSL ، و در سرعت 128 کیلوبیت بر ثانیه شرکتهای عصر انتقال داده ها، اطلاع رسانی پژواک پژوهش غرب، اندیشه سبز خزر، مخابرات اصفهان، داتک، رایانه دانش گلستان و رسانه اصفهان نت برترین ارائه دهندگام خدمات معرفی شدند.
سرویس دهندگان برتر ADSL برای سرعت 256 کیلوبیت بر ثانیه نیز شرکتهای مخابرات خراسان رضوی، شبکه رهانت، انتقال داده های نداگسترصبا، آسیاتک، مخابرات خراسان شمالی، مخابرات گلستان، عصر انتقال داده ها و مخابرات اصفهان بودند.
در این رتبه بندی برای سرویس ADSL با سرعت 512 کیلوبیت بر ثانیه شرکتهای پردیس اطلاع رسان سپهر، شبکه گستر پیام آوران کویر، عصر انتقال داده ها، مخابرات آذربایجان شرقی، توسعه ارتباطات هما، شهراد شبکیه، مخابرات خراسان رضوی، روشنگران ارتباطات رایانه و رهانت زنجان انتخاب شدند.
مرکز متما، برای سرعت یک مگابیت بر ثانیه در سرویس ADSL شرکتهای عصر انتقال داده ها، شبکه گستر پیام آوران کویر، توسعه رسان پاسارگاد، مخابرات خراسان جنوبی، مخابرات خراسان رضوی و مخابرات آذربایجان شرقی را به عنوان برترین ها اعلام کرده است.
در بخش ارائه اینترنت پرسرعت ADSL با سرعت دومگابیت بر ثانیه نیز عصر انتقال داده ها، شبکه گستر پیام آوران کویر، مخابرات کردستان، مخابرات خراسان رضوی، سروش رسانه، مخابرات آذربایجان شرقی و توسعه رسان پاسارگاد به ترتیب بهترین شرکتهای ارائه دهنده این خدمات در خرداد بوده اند.
برترین سرویس دهنده های دایل آپ و لیزلاین کدامند
به گزارش تکناز ، طبق ارزیابی شبکه سنجش سرعت اینترنت شرکتهای آریا شاتل، رسانه آوا برید، مخابرات گلستان، مخابرات فارس، رایانه دانش گلستان، عصر انتقال داده ها، گسترش ارتباطات مبنا و مخابرات کرمان بهترین سرویس اینترنت دایل آپ را به مشترکان خود ارائه کرده اند.
همچنین در بخش اینترنت لیزلاین – Leased Line – شرکتهای پردیس اطلاع رسان سپهر، گسترشض ارتباطات مبنا، شهراد شبکیه، آسمان فراز سپاهان، فراهوش دنا، تپش رایانه اهواز، پتیاک سیستم و داده پردازی فن آوا در سرعت 5 مگابیت بر ثانیه بهترین سرویس دهندگان بودند.
در همین حال در سرعت 10 مگابیت برثانیه نیز شرکتهای پردیس اطلاع رسان سپهر، آریا شاتل، رسپینا و شهراد شبکیه رتبه های نخست را کسب کردند.
برترین ارائه دهندگان وایمکس، GPRS و 3G کدامند
در بخش اینترنت وایمکس اپراتور ایرانسل در سرعتهای 64 کیلوبیت و 256 کیلوبیت بر ثانیه بهترین ارائه دهنده خدمات وایمکس معرفی شد.
رتبه نخست سرعت 512 کیلوبیت برثانیه در سرویس وایمکس به اپراتور مبین نت رسید و ایرانسل دوم شد.
درهمین حال در سرعت 128 کیلوبیت بر ثانیه ایرانسل اول و مبین نت دوم شد.
براساس این ارزیابی، در سرعت یک مگابیت بر ثانیه شرکت گلستان و ایرانسل رتبه های اول و دوم بهترین ارائه دهندگان وایمکس را کسب کردند و مخابرات سیار اصفهان و مبین نت نیز رتبه های اول و دوم اینترنت وایمکس با سرعت 2 مگابیت بر ثانیه را به دست آوردند.
در بخش سرویس اینترنت بر روی موبایل با فناوری GPRS ایرانسل با سرعت 64 کیلوبیت بر ثانیه بهترین خدمات دهنده معرفی شد و اپراتور رایتل نیز در بخش 3G نیز در دو سرعت 128 کیلوبیت و 256 کیلوبیت بر ثانیه در جدول برترین ارائه دهندگان جای گرفت.
مرکز متما اعلام کرده است که برخی از نام شرکتها، مربوط به نماینده های فروش شرکتهای اینترنتی اصلی هستند.
ADSL محبوبترین سرویس اینترنتی در میان ایرانیها
به گزارش مهر، تا پایان سال 92 شمار کاربران اینترنت ADSL در ایران به 11 میلیون و 991 هزار و 233 نفر رسید و این فناوری توانسته بیشترین کاربران اینترنت در ایران را از به خود جلب کند؛ هم اکنون ضریب نفوذ فناوری ADSL در ایران 15.96 درصد برآورد می شود و 4 میلیون و 796 هزار و 493 مشترک نیز دارد.
پس از فناوری ADSL ، اینترنت دایل آپ بیشترین میزان اتصالات به اینترنت را در ایران در اختیار دارد؛ به نحوی که 9.23 درصد کاربران اینترنت در ایران با اینترنت دایل آپ به شبکه جهانی متصل می شوند و تعداد کاربران این فناوری نیز 6 میلیون و 934 هزار و 760 نفر و تعداد مشترکان 3 میلیون و 467 هزار و 380 نفر برآورد می شوند.
شمار کاربران فناوری وایمکس در ایران نیز به 2 میلیون و 679 هزار و 550 نفر رسیده و سامانه مدیریت ضریب نفوذ اینترنت كشور، ضریب نفوذ این فناوری را 3.57 درصد با یک میلیون و 71 هزار و 820 اشتراک اعلام کرده است.
هم اکنون 9 میلیون و 207 هزار و 252 ایرانی نیز از طریق موبایل به اینترنت وصل می شوند و ضریب نفوذ اینترنت موبایل در ایران 12.25 درصد اعلام شده است؛ این درحالی است که تا پیش از این و در سال 91، اتصال کاربران با موبایل به اینترنت، بیشترین نوع اتصال ایرانیها محسوب می شد که این رتبه هم اکنون در اختیار اینترنت ADSL قرار گرفته است.
در همین حال 6 میلیون و 106 هزار نفر از طریق فیبر به اینترنت متصل می شوند و ضریب نفوذ این فناوری با 2 میلیون و 656 هزار مشترک در ایران 8.13 درصد برآورد شده است.
به گزارش مهر، نتایج ارزیابی شرکتهای اینترنتی از سوی مرکز متما وابسته به سازمان فناوری اطلاعات در حالی اعلام می شود که به موازات این سازمان، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز نسبت به ارزیابی اپراتورهای ارائه دهنده خدمات اینترنت، براساس شاخص های مدنظر خود اقدام می کند.
گوگل جالب ترین سرویس هایش را برای کاربران فعال کرد
- توضیحات
- دسته: آموزش و ترفند رایانه و تلفن همراه
- نمایش از 28 خرداد 1394
- نوشته شده توسط مهدی ملکی
- بازدید: 771
گوگل جالب ترین سرویس هایش را برای کاربران فعال کرد. سرویس هایی مثل Google Sets و Google Subscribed Links و تعدادی دیگر از این دست، جزو آنهایی بودند که پله ترقی بعدی ها شدند.
وقتی صحبت از سرویس های گوگل می شود، اولین نکته ای که توجه مان را مورد این ابزارها جلب می کند، تنوع و گوناگونی آنهاست.
برای نمونه کافی است از خود گوگل بخواهید تا چندتا از جدیدترین ابزارها و سرویس هایش را به شما معرفی کند تا در کسری از ثانیه، شما را با فهرست بلندبالایی روبرو کند. تازه در میان نام های آشنایش، چشم تان به تازه واردهایی روشن می شود که برای کاربران عادی ناآشنا هستند.
این فهرست، بیش از صد مورد از ابزارهای معمولی و حرفه ای و خیلی حرفه ای گوگل را شامل می شود که البته بعضی از آنها ازمایشی و کوتاه مدت اند و گوگلی ها فقط برای چند وقت آنها را روی کار می آورند تا با برآورده شدن انتظار کاربرانشان، پروژه های بعدی شان را کلید بزنند.
سرویس هایی مثل Google Sets و Google Subscribed Links و تعدادی دیگر از این دست، جزو آنهایی بودند که پله ترقی بعدی ها شدند. در اینجا، قرار است سرویس های حرفه ای تر و بعضا مهجور اما مفید گوگل را معرفی کنیم که به راحتی می توانید از آنها در فعالیت های روزانه و کاری تان استفاده کنید.
1. سرویس پرسش و پاسخ مدرن
Google Moderator
http://www.google.com/moderator
اگر اهل پرسش و پاسخ و تبادل نظر هستید، این سرویس می تواند خواسته شما را برآورده کرده و فضایی را در اختیارتان قرار دهد تا در آن، سوالات، پیشنهادات، ایده های ترکیبی و در نهایت پاسخ های متفاوت و مفیدی را در این راستا دریافت کنید.
هر پرسش و مسئله ای، موضوع خاص خود را دارد و شما با طرح هر مسئله، به فهرست خود، فهرست جدیدی را اضافه می کنید و به این طریق، نه تنها آرشیو مفیدی از پرسش و پاسخ ها را در اختیار خواهید داشت، بلکه راه را برای کسانی که در پی پاسخی برای مسائل مشابه شما می گردند، هموار می کنید.
نکته: این سرویس نه تنها تعامل و ارتباط بین افراد را در فضایی آکادمیک رقم می زند، بلکه کاربر را با عقاید و نظرات و فرهنگ های متفاوت آشنا می کند. وقتی یک سوال واحد پاسخ های متفاوتی را دربر می گیرد، به همان میزان شما را با ذهنیت های متفاوت آشنا خواهد کرد.
2. سرویس پیدا کردن گمشده ها
Google PersonFinder
http://google.org/personfinder
این سرویس رایگان را که احتمالا تا به حال اسمش را هم نشنیده اید پس از حادثه زمین لرزه سال 2010 هاییتی توسط گروهی از مهندسان گوگل راه افتاد. هدف این سیستم پیدا کردن دوستان و خانواده به خصوص در شرایط خاصی مثل وقوع حوادث طبیعی از قبیل توفان، زلزله و حوادث غیرطبیعی مثل حملات تروریستی است.
این سرویس در حقیقت بخشی از سرویس بزرگتر گوگل تحت عنوان بازوی پاسخ به بحران (Crisis Responsearm) است که آن را هم می توانید در آدرس google.org/crisiresponse پیدا کنید.
سرویس اصلی البته به جز پیدا کردن آشنایان؛ در یافتن پناهگاه ها، شرایط مسیر و … نیز راهنمایی هایی را ارائه می کند. اطلاعات داخل سایت به محض وقوع هر حادثه در سراسر دنیا به سرعت براساس داده های جمع آوری شده از سطح اینترنت و مراجع مختلف به روز می شود.
سرعت این به روز رسانی که از زمان شروع به کار آن حدود سه روز بود، به کمتر از یک تا سه ساعت پس از حادثه رسیده است.
3. سرویس راحت تر تگ بزن
Google Tag Manager
این سرویس، یکی از همان ابزارهایی است که به درد کاربرانی می خورد که احتیاج دارند از ابزارهای حرفه ای تر و تخصصی تر گوگل استفاده کنند.
Google Tag Manager بیشتر به کار کسانی می آید که قصد دارند در وب سایت های خود از تگ های گوناگونی استفاده کنند که قابلیت تغییر و جابجایی داشته و بتواند تا حدی اهداف بازاریابی مدیریت وب سایت را نیز برآورده کند.
در طراحی وب سایت ها، قالب هایی از تگ های HTML طراحی می شود که با کمک این سیستم می توان کدهای مورد نیاز برای اضافه کردن سرویس های گوناگون و همچنین نرم افزارهای تبلیغاتی را در سایت ها مدیریت کرد. از مزیت های دیگر این سیستم این است که شما می توانید تگ های مورد نظرتان را تنها با چند کلیک به قلب سایت تان اضافه کنید.
نکته: سرویس مدیریت تگ گوگل
این سرویس باعث می شود دردسر اضافه کردن کدهای جداگانه در قالب اصلی را نداشته باشید و نه تنها این سیستم سرعت به روز رسانی شما را افزایش داده، بلکه کار شما را به عنوان یک بازاریاب اهل فن آسان کرده است.
4. سرویس گوگلی برای طراحان
Google SketchUp
sketchup.google.com
یکی دیگر از سرویس های تخصصی گوگل که توجه گرافیست ها را به خود جلب کرده، گوگل اسکچ آپ است که نه تنها کار با آن بسیار ساده است بلکه برای اهل فن هم بسیار مفید خواهد بود. شما به عنوان یک هنرمند می توانید با این سرویس، هر طرحی که مد نظرتان است را به شکل سه بعدی رسم کنید.
یکی از مهمترین نکات در طراحی اسکچ آپ این است که قابلیت های استفاده را فدای کارآیی بیشتر نکرده و هر دو را با یک میزان و تا حد مقبولی در اختیار کاربر قرار می دهد.
همه چیز ساده و در عین حال مطابق با استانداردها طراحی شده. شما فقط کافی است خطوط مورد نظرتان را رسم کرده و آنها را روی سطح کارتان به جلو یا عقب هدایت کنید و به همین سادگی طرحی سه بعدی داشته باشید!
در حقیقت اسکچاپ دقیقا همان جایی است که می توانید ظرف چند ساعت در آن، دنیای تازه ای خلق کنید.
5. سرویس مریخ نوردی کنید
Google Mars
http:www.google.com/mars
احتمالا شما با سرویس محبوب و معروف Google Earth آشنا هستید اما آیا می دانستید گوگل دور و بر مریخ هم می پلکد؟ اگر به نجوم علاقه دارید و با چگونگی بررسی تصاویر ماهواره ای، هر چند ابتدایی، آشنا هستید؛ به این سرویس سر بزنید.
گوگل مدعی است که در این سیستم، دقیق ترین نقشه از مریخ را در اختیار کاربران قرار داده و شما از گشت و گذار در آن، اگر لذتی که از دیدن مناظر می برید بیشتر از طراحان نقشه نباشد،
کمتر از آنها هم نخواهد بود، ضمن اینکه رنگ هایی که در این نقشه در نظر گرفته شده، به همراه راهنما، شما را با بخش های مختلف سطح این سیاره آشنا کرده و مریخ را از یک سیاره یک رنگ و پر از چاله، به سرزمین واقعی اما عجیب تبدیل می کند.
نکته: نقشه ای که در حال حاضر روی این سرویس قرار گرفته اولین بار در سال 1895 توسط پرسیوال لَوِل و طی مشقات و مطالعات فراوان پیرامون سیاره قرمز و در نهایت با کمک تلسکوپ اش رسم شد. حالا این امکان توسط تیم گوگل و محققان ناسا واقع در دانشگاه آریزونا برای شما فراهم شده تا روی مریخ قدم بزنید و نقشه را با جزییات بیشتری بررسی کنید.
6. سرویس گوگل یادآوری می کند
Google Keep
Keep در واقع یک پوشه جمع و جور اما جادار است که به گوگل درایو متصل شده و می تواند به وسیله آن، تصاویر، صداهای ضبط شده و چک لیست ها و در کل تمامی محتواهای دیجیتالی را بی معطلی ذخیره کرد.
یکی دیگر از خاصیت های Keep این است که شما هر زمان که به موارد بالا احتیاج داشتید، می توانید با استفاده از هر دستگاهی که به نحوی به سیستم وب دسترسی داشته باشد، کارتان را راه بیندازید.
شما با استفاده از Keep، می توانید نت هایی را که روی دسک تاپ تان قرار داده اید و می دانید که روی تلفن همراه اندروی تان هم به آنها نیاز پیدا خواهید کرد، ذخیره کنید. این نت ها می توانند شامل فهرست خریدها، شماره تلفن ها، آدرس ها و مسائلی مانند کارهایی که باید انجام دهید و مواردی که اید روزانه آنها را چک کنید باشد.
نکته: Google Keep سریع بوده و با هیچ کدام از سرویس ها و اپلیکیشن های مشابه قابل مقایسه نیست، چرا که با وجود فایل های صوتی و تصویری و نوشتاری که برای شما نگهداری و دسته بندی می کند؛ سهولت استفاده شگفت انگیزی نیز دارد.
9 اقدامی که پس از گوشی اندرویدی باید انجام دهید
- توضیحات
- دسته: آموزش و ترفند رایانه و تلفن همراه
- نمایش از 28 خرداد 1394
- نوشته شده توسط مهدی ملکی
- بازدید: 753
اگر می خواهید گوشی اندرویدی بخرید مسلما نکات مهم قبل از خرید را می دانید. اما در مورد بعد از خرید چطور؟ آیا می دانید پس از خرید یک گوشی اندرویدی باید چه اقدامی انجام داد؟
افرادی که گوشیهای هوشمند ما را تولید میکنند همواره به دنبال راهی برای سادهتر کردن فرآیند تنظیم اولیه گوشی هستند. البته واضح است که مجبور نیستید تمام مراحل را همانطور که دستورالعملها به شما میگویند انجام دهید. برای همین است که اندروید را یک سیستم عامل انعطاف پذیر میدانند، شما میتوانید هر سرویس یا گزینهای را که مدنظرتان هست را انتخاب نمایید.
اگر یک کاربر حرفهای هستید و یا صرفاً تمایلی به مراحل تنظیم اولیه گوشی ندارید، ما در این مطلب برای شما نکاتی را آماده کردهایم که احتمالاً به کار شما خواهند آمد. در عین حال مطمئنا هستند افرادی که از شما برای راهاندازی گوشی اندرویدی خود کمک میخواهند بنابراین برای کم کردن زحمت خودتان هم که شده این مطلب را در بوکمارک خود ذخیره کنید و بلافاصله در زمان نیاز آن را برای دوست محترمتان بفرستید.
1. محتویات درون بسته بندی را بهدقت بررسی کنید
در جعبه را باز کنید و گوشی را از آن خارج کنید. سپس به دنبال مواردی نظیر کابلها، شارژرها و یا هدفون بگردید. معمولاً لوازم فابریک همراه گوشی چندان هیجان انگیز نیستند، اما گاهی اوقات وسایلی نیظر شارژرهای سریع یا هدفونهای با کیفیت نیز درون بسته بندی گوشیها پیدا میشوند. برای همین حواستان را جمع کنید که همان مواردی که باید در بسته بندی وجود داشته باشد را دریافت کردهاید.
2. گوشی را به دقت بررسی کنید
هنگامی که گوشی را از جعبه خارج کردید باید بررسی کنید که جایی شکستگی نداشته باشد و همچنین دقت کنید که تمام برچسبها و طلقهای محافظت کننده گوشی که بهصورت پیش فرض توسط کارخانه نصب میشوند وجود داشته باشند. اگر احساس کردید مشکلی وجود ندارد تمام این برچسبها را بردارید. به لنز دوربین نیز از نزدیک نگاه کنید تا برچسب محافظی روی آن قرار نگرفته باشد، چرا که همین برچسبهای ساده میتوانند عکسهایتان را خراب کنند.
3. حواستان به شارژ باطری باشد
اگر شارژ باطری گوشی کم است حتماً در اولین فرصت آن را شارژ کنید، چرا که در غیراینصورت ممکن است در لحظات ابتدایی که مشغول لذت بردن از گوشی هستید حالتان گرفته شود. از سوی دیگر بهترین موقع برای بررسی عملکرد صحیح باطری گوشی، کابلها و شارژرها نیز همین موقع است.
4. اگر میتوانید به وایفای وصل شوید
اگر به یک اینترنت پرسرعت بیسیم دسترسی دارید حتماً به آن متصل شوید، چرا که در راهاندازی اولیه گوشی ممکن است نیاز به دانلود برخی موارد داشته باشید.
5. در صورت نیاز اندروید را آپدیت کنید
در بسیاری از مواقع هنگامی که گوشی را روشن میکنید از شما درخواست میشود سیستم عامل را آپدیت کنید. اگر برای شما هم این اتفاق افتاد کافیست یک فایل چند صد مگابایتی یا حتی بیشتر را دانلود کنید. سعی کنید این کار را قبل از نصب برنامه یا آپدیت آنها انجام دهید.
6. به اکانت گوگل خود وارد شوید
اگر قصد استفاده از سرویسهای گوگل و گوگلپلی را دارید باید به اکانت خود وارد شوید. ممکن است در حین انجام فرآیند تنظیم اولیه گوشی، وارد اکانت خود شده باشید. اما اگر این اتفاق نیفتاده، بهتر است در اسرع وقت وارد اکانت گوگل خود شوید تا از جدیدترین آپدیتها و اطلاعرسانیها مطلع شوید.
7. اپلیکیشنها را آپدیت کنید
برنامهها و سرویسهای مختلفی بر روی گوشی شما بهصورت پیش فرض نصب شدهاند که برخی برایتان مفید و برخی بیاستفاده هستند. اکثر این برنامهها نیازمند بهروزرسانی هستند. برای اینکار هم میتوانید با نصب برنامه گوگلپلی و آپدیت مستقیم در آن این کار را انجام دهید. همچنین میتوانید آپدیت خودکار برنامهها را نیز فعال/غیرفعال کنید.
8. سری به بخش تنظیمات بزنید
احتمالاً شما برای تنظیم صدا و روشنایی صفحه نمایش باید به بخش تنظیمات مراجعه کنید تا همه چیز مطابق میلتان باشد. در بخش تنظیمات موارد زیادی هستند که ارزش صرف کمی وقت برای بررسیشان را دارد. اگر در تنظیم برخی گزینهها دچار مشکل شدهاید میتوانید با مراجعه به انجمنهای پشتیبانی مختلف، مشکل را برطرف کنید. همچنین در این بخش میتوانید روش امنیتی صفحه قفل گوشی خود را نیز انتخاب کنید که برای بعضی از کاربران بسیار مهم و حیاتی محسوب میشود.
9. به اکانتهای خود در سرویسهای مختلف وارد شوید
از فیسبوک، توییتر یا پینترست استفاده میکنید؟ پس در اولین فرصت به اکانت خود در این شبکهها وارد شوید. علاوه بر این ورود به اکانتهای سامسونگ یا سونی و یا اپلیکیشنهایی نظیر Moto Connect نیز تا حدودی ضرورت دارد. برخی از این سرویسها میتوانند به اکانت گوگل شما متصل شوند.
10 راه مناسب برای طولانی کردن عمر باتری موبایل
- توضیحات
- دسته: آموزش و ترفند رایانه و تلفن همراه
- نمایش از 28 خرداد 1394
- نوشته شده توسط مهدی ملکی
- بازدید: 736
اگر شما هم از زود خالی شدن باتری موبایل خود خسته شده اید شاید راه های زیر بتواند شما را کمک کند.
1. باتریها از نوعی «حافظه» برخوردار هستند
چنین گفتهای به هیچ عنوان صحیح نیست. عدهی بسیاری تصور میکنند که لازم است باتری دستگاه خود را «تمرین و آموزش» داده تا بتواند از نهایت ظرفیت شارژ خود استفاده کند. برای دستیابی به این مورد، کاربرانی هستند که بصورت منظم یا در بازههای زمانی خاصی اقدام به خالی و پر کردن شارژ باتری خود میکنند و نیز هیچگاه تا وقتی شارژ دستگاه بیش از 50 درصد باشد آن را به پریز برق متصل نخواهند کرد. تفکر پشت این جریان از این قرار بود که باتری به این شکل نوعی حافظه را رشد خواهد داد که موجب بهینگی عمر آن خواهد شد. اما چنین مسالهای صحت ندارد. اگر دستگاه شما 80 درصد هعم شارژ داشته باشد هیچ نگرانی از پر کردن آن نداشته باشید؛ شارژ مکرر هیچ ضرری برای باتری در بر نخواهد داشت.
2. شارژرهای غیراصل موجب آسیب به باتری میشوند
اگرچه برخی شارژرهای غیراصلی از بهینگی لازم برخوردار نیستند، و برخی حتی برای شارژ دستگاه به زمان بیشتری نیاز دارند، اما تا زمانی که به شکل صحیح به کار خود ادامه دهند موجب آسیب به باتری دستگاه نخواهند شد. بنابراین مطمئن باشید خرید شارژر ارزانتر برای جایگزینی شارژر اصلی دستگاه کاملا بدون اشکال خواهد بود. البته این مورد در قبال دستگاههایی نظیر Droid Turbo که از فناوری شارژ سریع خاصی بهره میبرند صادق نیست و هنگام خرید شارژر باید اطمینان حاصل کنید که شارژر مورد نظر، دقیقا برای همین دستگاه تولید شده باشد. در غیر این صورت، خبری از مزیت شارژ 15 دقیقهای که 8 ساعت شما را همراهی میکند نخواهد بود.
3. شارژ گوشی از شب تا صبح موجب آسیب به باتری میشود
این مورد نیز کاملا بی اساس است. اغلب گوشیهای امروزی به اندازهی کافی «هوشمند» هستند که رسیدن باتری به ظرفیت خاص خود را تشخیص داده و از ادامهی شارژ آن جلوگیری کنند. با این حال، میتوانید با اجرای یک اقدام، عمر باتری دستگاه خود را طولانیتر کنید. به جای آنکه گوشی خود را شبها به شارژ زده و هر شب آن را تکرار کنید، سعی کنید شارژ آن را در تمامی اوقات در میان 40 تا 80 درصد نگاه دارید. این مساله با اندکی محاسبهی سیکل باتری، بیشترین عمر ممکن را برای آن تضمین خواهد کرد. بنابراین اگر شارژ باتری از شب تا صبح ضرورتی ندارد، بهتر تلاش کنید روش شارژ شبانه را اجرا نکنید؛ این رویکرد اگرچه موجب آسیب به دستگاه یا باتری نخواهد شد، اما بهینهترین حالت استفاده از سیکل باتری به شمار نمیرود.
4. هنگام شارژ شدن گوشی نباید از آن استفاده کرد
اغلب افراد تصور میکنند کار کردن با دستگاه در حین شارژ، اثر منفی بر کیفیت شارژ دریافتی توسط باتری خواهد داشت. اما در صورتی که در حال استفاده از یک شارژر ضعیف و با کیفیت پایین نباشید، این مساله هیچ نزدیکی به حقیقت ندارد. باتری دستگاه شما چه از آن استفاده بکنید و چه نکنید، به گونهای که باید، شارژ خواهد شد. بهتر است از این جهت به جریان فکر کنید: در گوشیهای هوشمند، تنها دلیلی که میتوان برای همگام نشدن دادهها متصور بود، خاموش بودن دستگاه است. بنابراین حتی زمانی که شما در حال استفادهی مستقیم از دستگاه خود نباشید نیز خود گوشی در حال اجرای وظایف سیستمعامل و همگامسازی دادهها است. بنابراین اگرچه استفاده از گوشی حین شارژ، ممکن است مدت زمان پر شدن باتری را طولانی کند، اما مسلما آسیبی در بر نخواهد داشت.
5. خاموش کردن گوشی باعث آسیب به باتری میشود
حتی ذرهای حقیقت در این مورد پیدا نخواهید کرد. البته که اگر دستگاه خود را برای مدت زمان طولانی خاموش بگذارید، باتری آن خالی خواهد شد؛ این جزئی از طبیعت باتریها است. اما خاموش کردن دستگاه بصورت هر از گاهی کاملا بدون ایراد است. شما حتی میتوانید دستگاه را خاموش کرده و در صورت امکان باتری آن را نیز جدا کنید. در کل هیچ آسیبی به باتری وارد نخواهد شد. در حقیقت در برخی دستگاهها، یک خاموش و روشن کردن ساده میتواند تاثیر مثبتی بر عملکرد باتری داشته باشد. این موضوع از نحوهی تعامل سیستمعامل با باتری ناشی میشود. بنابراین اگرچه دستگاههای اندرویدی بدون هیچ مشکلی همواره به عملکرد صحیح خود ادامه خواهند داد، اما هر از گاهی استراحت دادن به آنها ضرری نخواهد داشت.
6. باید پیش از اولین استفاده، حتما باتری را پر کرد
بسیاری افراد تصور میکنند اولین اقدام هنگام خرید یک گوشی هوشمند جدید، شارژ کامل آن تا 100 درصد است. حتی هنوز هم عدهای وجود دارند که به شارژ اولیهی 6 ساعته اعتقاد دارند! این مساله کاملا اشتباه بوده و ریشه در نسل قدیم باتریها دارد. به یاد داشته باشید که باتری گوشیهای هوشمند در حد میان 40 تا 80 درصد بهترین بازدهی را از خود بر جای خواهند گذاشت و از آنجا که اغلب گوشیها با شارژ نیمهپر وارد بازار میشوند، استفادهی بلافاصله از آنها کاملا بدون ایراد خواهد بود. در صورتی که سیستمعامل دستگاه درصد باتری را به درستی تشخیص نمیدهد، کافیست بصورت عادی مدتی از دستگاه خود کار بکشید. همچنین اگر هنگام خرید دستگاه متوجه شدید شارژ آن زیر 40 درصد است، احتمالا بهترین اقدام تعویض دستگاه خواهد بود چرا که ممکن است باتری دستگاه بسیار قدیمی باشد.
7. قرار دادن باتری درون فریز موجب افزایش عمر آن میشود
در دههی 80 میلادی، قرار دادن باتری درون فریزر برای مدت کوتاهی به منظور دریافت شارژ بیشتر متداول بود. این رویکرد نه در آن زمان در عمل جوابگو بوده، و نه در دوران حاضر نفعی به حالتان خواهد داشت. در حقیقت، باتریهای Li-Ion در اثر هر دو عامل سرما و گرما آسیب خواهند دید. دمای اتاق همیشه بهترین دما برای باتری گوشیهای هوشمند است. به یاد داشته باشید که این دستگاهها در عملکرد عادی خود نیز تحت حرارت قرار میگیرند، بنابراین نیازی نیست حرارت اضافی بر آنها تحمیل کنید و سرما نیز یکی از دشمنان باتریهای Li-Ion است.
علاوه بر این، مطمئن شوید دستگاه خود را همیشه در جایی قرار میدهید که امکان آمد و شد هوا در آن وجود داشته باشد. بسیاری از افراد بخصوص ورزشکارها، گوشی خود را درون محفظههایی نظیر پلاستیک سر بسته قرار میدهند؛ این اقدام برای جلوگیری از ورود رطوبت به درون دستگاه کاربردی خواهد بود اما حبس کردن حرارت درون محفظه، موجب آسیب دیدن گوشی و باتری آن خواهد شد. در هر صورت این اخطار را در ذهن داشته باشید: گرما اصر به مراتب مخربتری در مقابل سرما بر باتریها دارد.
8. استفاده از اینترنت بیش از هر چیز دیگری باعث تخلیه باتری میشود
این مورد نیز حقیقت ندارد. باتریخورترین فعالیتی که میتوان بر روی گوشی هوشمند اجرا کرد، بازی است. موتورهای گرافیکی، غولهای عظیم تشنه به تخلیهی باتری هستند. در صورتی که زیاد از دستگاه خود برای بازی استفاده میکنید، در صورت تمایل برای دوام بیشتر شارژ، تا جایی که میشود روشنایی صفحهنمایش را پایین بیاورید. اما اگر میتوانید حین شارژ شدن دستگاه به بازی با حداکثر روشنایی ادامه دهید، هیچ مشکلی دستگاه و باتری آن را تهدید نخواهد کرد.
البته این مورد بستگی مستقیم به نوع استفادهی شما از اینترنت خواهد داشت. اگر در حال تماشای ویدیو در یوتیوب، اجرای بازیهای آنلاین، یا سایر فعالیتهای سنگین گرافیکی باشید، باتری ما به سرعت خالی خواهد شد.
9. خاموش کردن وایفای، جیپیاس و بلوتوث موجب افزایش عمر باتری خواهد شد
باید بدانید که این سرویسها تنها هنگامی موجب خالی شدن باتری دستگاه خواهند شد که در حال استفاده باشند. بنابراین روشن نگاه داشتن بلوتوث در زمانی که از یک دستگاه بلوتوث بهره نمیبرید، تاثیر منفی بر شارژ دستگاه نخواهد داشت. این مساله در خصوص روشن نگاه داشتن وایفای و استفاده نکردن از هیچ شبکهی اینترنتی نیز به همین شکل است. البته این سرویسها در این حالت نیز مقدار ناچیزی انرژی مصرف خواهند کرد اما این مقدار به هیچ عنوان برای اثرگذاری بر مصرف روزمرهی دستگاه کافی نخواهد بود. ممکن است سرویسهایی در پس پرده از این قابلیتها استفاده کنند اما این حالت در ارتباط با مدیریت دستگاه و اپلیکیشنهای آن بوده و اگر به شبکهای متصل نباشبد، صرف روشن بودن موارد مذکور موجب کاهش عمر باتری نخواهد شد.اگر واقعا نگران دریافت نهایت انرژی ممکن از باتری دستگاه هستید، توصیه میکنیم روشنایی نمایشگر را به حداقل برسانید.
10. برنامههای تسک منیجر موجب بهبود عمر باتری میشوند
با اینکه عدهی بسیاری این گفته را خوشایند نخواهند یافت، اما برنامههای جانبی مدیریت وظایف و پاکسازی حافظه هیچ تاثیر مثبتی بر عمر باتری دستگاه شما نخواهند داشت؛ حتی در برخی موارد با کمی دقت متوجه تاثیر منفی آنها نیز خواهید شد. البته این ابزارها قادر هستند پروسهها را در لیست سیاه و سفید قرار داده و از اجرای برخی جلوگیری کنند، اما در نهایت در مقابل سیستم پیشفرض دستگاه کمکی به شارژدهی بیشتر آن نخواهند کرد. تمامی سیستمعاملها از سیستم مدیریت حافظه بهره میبرند که بر اساس معیارهای مشخصی، به اجرا و خاتمهی پروسهها میپردازد. خالی کردن مکرر حافظهی موقت (رم) فقط باعث بارگزاری مجدد پروسهها توسط سیستمعامل و صرف انرژی بیشتر خواهد شد. مطمئن باشید در صورت عدم استفاده از یک برنامه، سیستمعامل بصورت خودکار پروسهی مربوط به آن را معلق خواهد کرد، اما برای دسترسی سریعتر همچنان آن را در حافظهی موقت نگاه خواهد داشت.
ممکن است مایل باشید برای کنترل بهتر بر روی اپلیکیشنها اقدام به نصب تسک منیجر کنید، اما تصور نکنید اینگونه ابزارها بهتر از ابزار پیشفرض دستگاه به بهینهسازی مصرف باتری کمک خواهند کرد.
رویکرد بهتر
هر ساله، باتری گوشیهای هوشمند و نحوهی استفادهی دستگاهها از این باتریها بهبود مییابد. اما این سوتفاهمها و افسانهها که برخی قدیمی و برخی کاملا جدید هستند لازم است از میان برداشته شوند. تنها با اندکی ملاحظه، باتری دستگاه شما با بیشترین زمان ظرفیت خود شما را همراهی خواهد کرد. مطالعهی این مقاله نیز برای آشنایی با بهترین شیوه نگهداری از باتری دستگاهها خالی از لطف نخواهد بود. در نهایت باید با این مساله کنار آمد که فناوری باتریها همگام با پیشرفت دیگر زمینهها به جلو حرکت نکرده و هماکنون باتریها به پاشنه آشیل دستگاههای هوشمند بدل شدهاند. این قطعات از عمر و بازدهی محدودی برخوردار بوده و به مرور زمان بهینگی خود را از دست میدهند، بنابراین پس از گذشت مدتی، چنان به ضعیف و ضعیفتر شدن ادامه خواهند داد که چارهای جز تعویض آنها وجود نخواهد داشت.
تا کنون خبرهای بسیاری در خصوص پیشرفت در تولید نوع جدیدی از باتریها شنیدهایم که متاسفانه هیچکدام از شرایط لازم برای رسیدن به مرحلهی تجاریسازی برخوردار نبوده است. دیدگاه شما در این خصوص چیست؟ نظرات خود را با ما و سایر خوانندگان زومیت به اشتراک بگذارید. زومیت
مقالات دیگر...
- با این برنامه تلفن همراه از خودکشی جلوگیری کنید
- نکاتی برای خرید گوشی هوشمند مورد نظرتان
- دوربین های چسبنده برای سلفی گرفتن
- اینستاگرام ساعتی به بازار می آید
- اولین نوع اسکیت بورد برقی عرضه شد + عکس
- اپل واچ الماس نشان عرضه خواهد شد + عکس
- میانبرهای دسکتاپی در ویندوز 8.1 (2)
- روش تغییر رمز WiFi برای انواع مودم ها (3)
- شیوه ساخت کهکشان در فتوشاپ (4)
- چگونه از هک شدن مودم جلوگیری کنیم؟ (4)
- ترفند ویندوزی
- 10 10 10
- start 8
- آموزش کلیدهای میانبر کیبورد